top of page
pharmacy.jpg

 Gezondheid 

Betaalbare gezondheidszorg. Voorlichting. Outreach.

Serving with a patient's heart

Noah's Ark Family Clinic

Onze kliniek is bied betaalbare aan van hoge kwaliteit. We houden de kosten van behandeling en onderzoek zo laag mogelijk. We luisteren naar de patient en behandelen hen zoals we zelf ook behandeld willen worden. We richten ons vooral op zwangere vrouwen en kinderen: een gezond kind begint bij een gezonde moeder. Als een van de weinige klinieken in onze omgeving behandelen we ook ondervoeding. Verder kunnen patiënten bij ons terecht voor de meest voorkomende ziekten en infecties zoals malaria en tyfus.

malnourished-baby_edited.jpg

Ondervoeding

Ondervoeding is een groot probleem in Uganda. De eerste zes jaar van het leven van een kind is bepalend voor zijn of haar verdere ontwikkeling. Wij gaan de strijd aan met ondervoeding en hebben al honderden kinderen kunnen redden van ontwikkelingsachterstanden of zelfs de dood.

Veilig Bevallen

Veel zwangere vrouwen mijden controles tijdens hun zwangerschap uit angst voor hoge kosten. Zo'n 50% van de vrouwen in Uganda bevalt zonder de juiste medische begeleiding. We moedigen vrouwen om zowel voor als na hun zwangerschap voor controle te komen en in onze kliniek te bevallen. Met uw hulp kunnen we dat betaalbaar aanbieden.

baby-mother.jpg
bottom of page