top of page

 Koffie met een verhaal 

 Noah's Ark Speciality Coffee 

coffee pack with beans copy.jpg

Onze koffie heeft een positief verhaal en een heerlijke smaak.

Door onze koffie te drinken, steunt u werkgelegenheid onder Ugandese jeugd en helpt u kleinschalige koffieboeren aan een beter inkomen.

noahs-ark-coffee.png
bubbles.jpg
Kansen

Onze koffie biedt kansen op het gebied van werkgelegenheid voor onze jeugd en dus een betere toekomst. Samen met onze koffieboeren zetten we in op een eindproduct van hoge kwalieit. De oogst krijgt zo meer waarde en dit biedt kansen voor het hele gezin.

small_holder_farmers.jpg
Organisch en aromatisch

Onze koffiebomen staan op de oevers van de Nijl in Uganda, een prachtige plek. Al onze koffie wordt organisch verbouwd en gedroogd in de zon. We helpen onze koffieboeren om alleen de beste bessen te selecteren zodat het eindproduct vol aroma zit.

harvesting.jpg
Trots op ons product

Via de Noah's Ark Farmers Association (NAFAU) betrekken we onze koffieboeren bij elke stap bij het maken van een eindproduct om trots op te zijn. Samen doen we kennis op en delen we in de winst. 

Fundraiser

Help ons aan een koffiebrander

Het overgrote deel van de koffiebonen die verbouwd wordt in Uganda, wordt geëxporteerd en de toegevoegde waarde verlaat het land. Onze insteek is dat de koffieboeren meeprofiteren van het eindproduct. Daarvoor hebben wij een professionele koffiebrander nodig. Helpt u mee?

0 donaties

€0

doel

€14.000

coffee roaster copy.png
hope with coffie copy_edited.png
bottom of page