top of page
drone.jpg

 Over Ons 

Noah’s Ark Children’s Ministry Uganda (NACMU) is een interkerkelijke, Christelijke organisatie in Uganda.

De organsatie is opgericht in 1999 Piet en Pita Buitendijk. Inmiddels bestaat Noah's Ark uit een kinderhuis, meerdere scholen, een medische kliniek en nog veel meer sociale en medische outreach programma’s in de nabije en verre omgeving.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van ons werk, acties en ontwikkelingen.

Inschrijven gelukt! Bedankt!

Fout opgetreden. Probeer opnieuw.

group_children.jpg

Sinds 1999

Onze geschiedenis

Noah's Ark is sinds 1999 actief in Uganda, in eerste instantie vanuit het huurhuis van Piet en Pita Buitendijk. In 2006 verhuisde de organisatie naar een groot stuk land even buiten Mukono waar een kinderhuis, meerdere scholen en een medische kliniek verrezen. 

Piet en Pita Buitendijk

Onze Oprichters

Piet en Pita Buitendijk zijn de oprichters van Noah's Ark en de 'papa en mama' van meer dan 150 kinderen. Het echtbaar is sinds 1996 als zendeling werkzaam in Uganda en heeft in 2000 Noah's Ark mogen opzetten. Sinds 2019 wonen ze met enkele kinderen op een uur rijden van Mukono in Kalagala. Inmiddels lopen daar ook verschillende programmas en projecten waaronder een basisschool en een koffieplantage.

buitendijk.jpg
mission.jpg

'From Nobody to Somebody'

Missie en Visie

Noah’s Ark richt zich voornamelijk op de meest kwetsbare kinderen in Uganda. Door de jaren heen heeft Noah’s Ark een positieve rol gespeeld in het leven van duizenden kinderen en volwassenen, met name in onze direct omgeving maar ook ver daarbuiten.

bottom of page