top of page
10643.jpg

Akin

10643.jpg

20 april 2014

20 april 2019

Geboren

Bij Noah's Ark sinds

School

Primary School

Groep 4

Klas

Primary 2

Basisschool

Akin Ezalayi, een 5 jarig meisje dat vermist is. Een omstander zag haar lopen en besloot een stukje met haar mee te lopen en tegen haar te praten omdat ze er verdwaald uitzag. Omdat Akin geen Luganda sprak bracht de omstander haar naar het politiebureau. Daar kwamen ze erachter dat ze Kiswahili spreekt, een taal dat in Kenia wordt gesproken. Ze woonde bij haar tante hier in Oeganda maar ze heeft geen idee waar haar tante is. Haar ouders verblijven in Kenia. We hooopten dat de ouders en of tante snel opdagen zodat ze terug naar haar familie kan. Akin is hier behandeld voor malaria en bacteriële infectie en het gaat nu goed met haar.

Helaas hebben we nog altijd geen familieleden van Akin kunnen traceren. Haar terug brengen naar Kenia is ook geen optie. Inmiddels spreekt Akin vloeiend Engels en is ze hier helemaal thuis.

Sponsor Akin vanaf €22,50 per maand!

Inschrijven

Bedankt voor uw aanmelding!

sponsor-mij

Bedankt!

Bedankt dat u een meehelpt om Akin een nieuwe familie te bieden. Wij hebben uw gegevens ontvangen en zullen deze verwerken in onze administratie. Indien u heeft gekozen voor een automatische machtiging dan sturen wij u die spoedig toe. U ontvangt één tot twee keer per jaar een update van ons over hoe het met  Akin gaat.

Zelf overschrijven

Rekening nummer

NL59 RABO 0362 4439 55

Ter name van

Stichting NACMU te Sliedrecht

Onder vermelding van

sponsoring Akin

bottom of page